Ventureshield

– Det klaraste valet –

Idag är nästan alla fordon lackerade på ställen som utsätts för dagligt slitage. När hunden hoppar in, när barnvagnen skall ut eller när du transporterar golfbagen är det väldigt vanligt att man skaver sönder lackerade ytor. Repor och för att inte tala om stenskott kan orsaka stora skador på bilen och denna typ av slitage minskar bilens andrahands värde.


Venture Shield™ är en klar och högglansig icke gulnande lackskyddsfolie som ger ett utmärkt repskydd för lackade ytor t.ex. motorhuvar, stötfångare, skärmkanter, dörrtrösklar och en mängd andra användningsområden i hemmet, båten, motorcyklar eller andra ömtåliga ytor som behöver ett pålitligt rep- och skavskydd. Venture Shield är så gott som osynligt och förändrar inte utseendet. Venture Shield levereras med en 6 års garanti mot krackelering, bubblor samt att den inte ska gulna.

Venture Shield™ levereras i olika tjocklekar beroende på vilket skydd man vill ha;

Venture Shield™ 14mil – Är en kraftig folie som är det optimala skyddet mot stenskott på lyktor, dimljus, extra ljus samt att den även kan användas som skydd på vindrutor bl.a. på bussar, då den med sin urethane plast får en mycket effektiv stötdämpande effekt.
Venture Shield™ 8mil – Är även den en kraftig folie som är det optimala skyddet mot stenskott, repor, förslitningar, insekter som etsar sig fast samt andra skador från miljön.