Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilm för kontor & butik

Kontor

Stora glasytor blir allt vanligare i kontorsmiljöer. Det ger ljus och en skön känsla av rymd. En förstärkning av glasytorna med splitterskyddsfilm ger en säkrare arbetsmiljö. Varken medarbetare, inredning eller känslig utrustning riskerar att skadas av glassplitter. Samtidigt höjs skyddet mot ovälkomna.

Butiker

Ett krossat fönster. Allt av värde är stulet. Glassplitter i hela lokalen. Kostnader och besvär. Tyvärr ett alltför vanligt scenario. Säkerhetsfilm i kombination med larm och andra stöldskydd, minskar risken för att drabbas.

Skolor

Det som börjar som en lek kan i värsta fall sluta med en olycka och skadade elever. Skolor utsätts tyvärr ofta för vandalism och inbrott. Säkerhetsfilm är det kostnadseffektiva skyddet mot splitterskador och en klok komplettering av övriga person- och stöldskydd.

Industrier

Många industrier jobbar med explosiva material eller med maskiner som arbetar under högt tryck. Laminerat säkerhetsglas, med ett lager plastfilm mellan två eller flera glas, har hittills varit det vanligaste skyddet i sådana arbetsmiljöer. Men vid en kraftig explosion kan glassplitter fortfarande flyga från baksidan av ett lamell glas. En komplettering med säkerhetsfilm löser dessa problem.

Antigraffiti

Klotter, repade glas etc. är ett stort och kostsamt problem.
Antigraffiti film är en motståndkraftig, hållbar och optisk klar lösning för dessa problem. Filmen fungerar som ett starkt skydd för den underliggande ytan mot vandalism, klotter, syra och annan åverkan. Filmen kan monteras på alla plana, glatta ytor samt att filmen lätt kan demonteras vid behov.

Ett komplett program

Solfilmsspecialisten har ett av marknadens bredaste sortiment. Åtta helt klara och fyra tonade laminat. Från tunna enkellaminat för personskydd till kraftiga flerskiktslaminat för intrångsskydd. Därför är det klokt att före varje beställning träffa en kunnig säljare för en grundlig analys av behov och förutsättningar.